Ταντούρι μασαλά

θα δώσει ιδιαίτερο άρωμα στο ρύζι , στο κοτόπουλο και στον κιμά

2.52

Κατηγορία:

Περιγραφή

Ταντούρι μασαλά 100γρ.   Προέρχεται και αυτό από την Ινδία όπως και το Γκάραμ Μασάλα αλλά χρησιμοποιείται και στο Πακιστάν. Στην παραδοσιακή χρήση τυ προορίζεται για μαγείρεμα σε φούρνο tandoor.
θα δώσει ιδιαίτερο άρωμα στο ρύζι , στο κοτόπουλο και στον κιμά
Περιέχει:
Κόλιανδρο, Κανέλλα, Πιπεριά κόκκινη, Κύμινο, Πιπερόριζα, Γαρύφαλλο 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ/ΟΔΗΓΙΕΣ:
Το Tandoori masala χρησιμοποιείται εκτενώς με πιάτα όπως το κοτόπουλο tandoori. Σε αυτό το πιάτο, το κοτόπουλο είναι καλυμμένο με ένα μείγμα από γιαούρτι και tandoori masala. Το κοτόπουλο στη νσυνέχεια ψήνεται στο tandoor φούρνο σε πολύ υψηλή θερμοκρασία. Το κοτόπουλο που παρασκευάζεται με αυτόν τον τρόπο έχει ένα ροζ χρώμα εξωτερικά και μια αλμυρή γεύση. 
Η ποσότητα εξαρτάται από την συνταγή και την επιθυμία του μάγειρα. Μια τυπική δοσολογία είναι 1 ½ κουταλιά της σούπας μίγμα μπαχαρικών «Ταντούρι Μασάλα» ανά κιλό κρέατος. – See more at: http://www.yperikon.gr/meigma-gia-tantoyri-masala#sthash.qsHRivGx.dpuf

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος0.1 kg